Jobb och grejer

Hej sorry för uppdateringen. Jobbade hela förra veckan gick upp 5 på morgonen så orkade inte direkt uppdatera då men ska bli bättre den här veckan de lovar jag ;) Helgen spenderade jag hemma i fredags då jag var helt slut sen på lördagen vart de att dra till Ebba. Vi lagade mat sen kom Kristian så vi drack lite och hade kul. Vart ingen utgång då vi kände att de ändå inte är så kul. Vart lite Aqua nostalgi istället haha. Vart sjuk i söndags med så mår inte så bra nu.

Vart att jobba igår med men bara 4 timmar så slutade halv 11, men väntade ändå på Ebba som jobbade till halv 1. Vi köpte mat och cyklade hem till henne. Blev att ta en tur med la familia till ikano, införskaffade en kofta och ett par jeansleggins.

Idag vaknade jag klockan 5 då jag glömt stänga av alarmet på mobilen men lyckades rätt bra med att somna om :P Har annars inte gjort nåt vettigt idag, har precis lagt en ansiktsmask, fixat naglarna och peelat mina läppar.
Imorgon tänkte jag börja läsa Odyssen då jag inte orkat de nu när jag jobbat. Funderar på om man ska ta en lite promenad också om jag mår lite bättre.

xoxo





Riktigt jävla trött..

Hej just nu är jag riktigt trött. Kunde inte somna inatt och gick upp vid fem imorse så har vart riktigt seg idag.
Började iaf jobba vid sex och slutade vid halv elva. Åkte sedan in till stan för att dra till arbetsförmedlingen med Ebba. De gick bra där iaf och ska tillbaka den 28 september. Vi gick en runda på stan efteråt, blev att köpa lite på Lush som vanligt haha sen köpte vi mat på Thai Coconut. Imorgon blir de jobb igen men jobbar då åtta timmar istället för fyra som idag. Får även gå själv då från tio till två då de ordinarie som jobbar har nån kurs då. Lite nervöst att gå själv men de kommer nog gå bra.
Efter jobbet imorgon ska jag väl leta efter någon inflyttningspresent till Ebba och Tim och på lördag blir de inflyttningsfest hos dem :)

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen ta och besöka John Blund så jag inte är så trött imorgon.


Jag och syster på min morbrors bröllop

Tidig dag imorgon

Usch måste gå upp redan vid 5 imorgon då jag ska börja jobba vid 6. Kommer bli riktigt jobbigt. Ska vara vikarie som städare på Ericsson imorgon, fredag och nästa vecka tror ja med. Känns riktigt bra då jag verkligen behöver pengarna och sen är de skönt att ha något att göra i några dagar. Imorgon är de bara några timmar som jag jobbar så ska till arbetsförmedlingen med Ebba när jag slutat. Så tänkte bara smörja in mig med BUS nu och sen ska jag sova så jag orkar imorgon.


hmm

Har försökt mig på att ändra bloggen men de blir verkligen inte bra. Headern ser ut som skit och hittar inte rätt koder i stilmallen till massa saker. Nu väntar jag på att min syster ska komma hem så att hon kan hjälpa mig med det :P

Ändringar

Hejsan
Funderar på att ändra massa på min blogg imorgon. Färger, fixa en header och lite andra saker. Kommer antagligen ta väldigt lång tid innan de blir bra (de är därför de inte gjorts än) så de blir väl vad jag kommer göra imorgon + städa mitt rum lite.

Fler borde våga klippa sig..

En sak som jag alltid vart emot är alla dessa killar med fjortisfrisyrer. Håret är långt och fullt med vax och står åt alla håll och kanter. Det finns inget snyggt med det. Så nu hoppas jag att folk följer Amir Akroutis exempel och klipper sig en riktig frisyr och lämnar pojkstadiet och blir män ;) Han blev hundra gånger snyggare i sin snygga nya frisyr och ser nu vuxen ut. Så alla ni killar med fjortisfrisyrer, KLIPP ER!

Lite gamla favoriter








 

 

 

Lyssna och njut ;)


RSS 2.0